Troškovi dostave:

Troškovi dostave nisu uračunati u cenu proizvoda iskazanu na sajtu. Troškovi dostave se posebno naplaćuju i razlikuju se po težini pošiljke. Dostavu pošiljki vrše kurirske službe, a isporuka se vrši na teritoriji Srbije bez Kosova. Troškovi dostave će vam biti prikazani tokom procesa naručivanja i to tako što će biti sabrane sve težine naručenih proizvoda i cena se formira po sledećj tabeli:

Do 0,5 kg – 240 RSD

Od 0,5 do 1 kg – 275 RSD

Od 1 do 2 kg – 336 RSD

Od 2 do 5 kg – 435 RSD

Od 5 do 10 kg – 570 RSD

Od 10 do kg – 800 RSD

Cene su preuzete sa cenovnika kurirske službe Daily express i podložne su promenama na koje mi ne možemo uticati. U cene je uračunat pdv.

Vreme dostave pošiljki:

Većina proizvoda izloženih na sajtu je dostupna i spremna za slanje, ali treba računati uglavnom do 2 dana za pripremu pošiljke. Po slanju pošiljka se isporučuje sutradan do 17 h. Subota i nedelja se ne računaju u dane pripreme i isporuke.(ako poručite u ponedeljak Vaša porudžbina će verovatno u utorak biti predata kurirskoj službi i u sredu biti isporučena. Ako poručite u petak tek u ponedeljak će biti predata kuriskoj službi i u utorak će biti isporučena).

Preuzimanje pošiljki:

Pošiljka stiže na adresu za isporuku u periodu od 8 do 17h. Potrebno je da obezbedite da u tom periodu na adresi bude osoba koja može da preuzme pošiljku. Prilikom preuzimanja potrebno je da utvrdite da nema vidnih oštećenja na transportnoj ambalaži i originalnoj ambalaži (plastičnoj ambalaži ili aerosolu). Ukoliko je pošiljka vidno oštećenja, odbijte prijem iste i odmah nas obavestite o tome. Pošiljke bez oštećenja normalno preuzmite.

Za pošiljke koje su plaćene putem e-bankinga ili opštom uplatnicom kuriru ne plaćate ništa jer ste sve platili preko našeg sajta.

Ukoliko se plaćanje vrši pouzećem, kuriru plaćate ukupno obračunati iznos koji uključuje cenu poručenih proizvoda i troškove dostave prema prema važećim cenama kurirske službe.

Ukoliko Vas kurir ne nađe na adresi pokušaće još jedanput da isporuči paket. Pozvaće Vas na telefon koji ste ostavili prilikom naručivanja i ugovoriće novi termin isporuke.

Ukoliko niko ne preuzme paket on se vraća nama, a mi ćemo Vas kontaktirati da bismo utvrdili razloge neuručenja i dogovorili novo slanje.

Reklamacije:

U obavezi ste da sve Vaše reklamacije vezane za sajt kedara-kroonoil.com dostavite pisanim putem na adresu:

Kedara d.o.o., Partizanska 49, 11277 Ugrinovci, ili na našu e-mail adresu info@kedara-kroonoil.com