O nama

Čime se bavimo?

Privredno društvo Kedara d.o.o. se bavi trgovinom motornim uljima i mazivima na veliko i na malo. Zastupamo vodeći holandski brend Kroon-Oil na bazi ekskluzivnog zastupništva i uvoza.

Naši klijenti su građevinske kompanije, autobuski i kamionski prevoznici, auto servisi, poljoprivredne zadruge, firme iz oblasti prehrambene industrije, radionice i sl.

Nudimo širok asortiman maziva za automobile, dvotočkaše, industriju i poljoprivredu. Svi proizvodi ispunjavaju međunarodne specifikacije proizvođača automobila i mašina, kao i vojne standarde! Naš stručni tim daće Vam optimalnu preporuku proizvoda za Vaša vozila ili mašine, u najkraćem roku odgovorićemo na sva Vaša pitanja i pružićemo Vam izuzetnu posleprodajnu uslugu. Na taj način ostvarujemo jedan od naših najvažnijih ciljeva, a to su zadovoljni potrošači!

Istorijat

KEDARA d.o.o. je osnovana 1991. godine. Ime je dobila po alžirskoj brani Kedara na čijoj je izgradnji osamdesetih godina prošlog veka radio osnivac i vlasnik.

1995. godine, KEDARA d.o.o. počinje da se bavi maloprodajom različitih robnih marki motornih ulja i maziva.

2001. godina predstavlja prekretnicu u radu, jer tada počinje saradnja sa Kroon-Oil kompanijom iz Holandije.

Kvalitet je naše jedino opredeljenje! Zato sa ponosom ističemo da se svi Kroon-Oil proizvodi proizvode u Holandiji i jednako visokog kvaliteta nude kako na tržištu Evropske Unije i Srbije, tako i širom sveta.