Dobrodošli na sajt kedara-kroonoil.com

Molimo Vas da pročitate sledeća uputstva i uslove za korišćenje našeg sajta.

Činom poručivanja proizvoda postajete saglasni sa našim uslovima korišćenja.

Uslovi korišćenja:

  • Cene proizvoda iskazane su u  dinarima (RSD). Sve konverzije prilikom plaćanja iz valute u valutu vrši Banka po svom kursu i sajt kedara-kroonoil.com nema nikakav uticaj na to.
  • Porudžbine se prihvataju iz celog sveta, a isporučuju isključivo u Srbiji bez Kosova.
  • Izmene na sajtu se mogu dešavati zavisno od dostupnosti proizvoda. Zbog toga može doći do zamene određenih proizvoda. Oni će uvek biti zamenjeni adekvatnim proizvodom.
  • Sve informacije i Vaši podaci uzeti od strane našeg sajta ni na koji način se neće zloupotrebiti i deliti sa bilo kime. Svi podaci koje unesete u kontaktu za naručivanje, uključujući ime, adresu, broj telefona i e-mail adresu, biće čuvani u strogoj tajnosti i neće se deliti, prodati ili prikazati osim u slučaju zakonskih zahteva, i koristiće se samo u cilju uspešne dostave naručenih proizvoda.
  • U slučaju oštećenja pošiljke u transportu Vaša reklamacija mora biti dostavljena u roku od 24 h od trenutka prijema iste. Kontaktirajte nas mailom, a reklamacija mora sadržati sledeće podatke: broj porudžbine, ime i broj telefona osobe koja reklamira i vreme kada sa Vama možemo da stupimo u kontakt sa detaljnim objašnjenjem u vezi Vaše žalbe. Bićete kontaktirani u roku 24 h.
  • Ne preuzimamo odgovornost za porudžbine dostavljene na pogrešnu adresu zbog porešnog poštanskog broja ili nevažeće adrese za isporuku. Molimo vas da proverite informacije o adresi kao i kako je napisana pre nego što zaključite porudžbinu, uključujući i broj stana na koji se pošiljka šalje. Netačna informacija o primaocu može da dovede do kašnjenja u isporuci ili neisporučivanja. Ako se pošiljka vrati usled netačne adrese i treba da bude preposlata, ili postoji zahtev za ponovnim slanjem ali na alternativnu adresu, biće vam naplaćeni troškovi za prepošiljanje na tačnu adresu kao i dodatni troškovi prevoza. Ne snosimo odgovornost za porudžbine koje se zbog netačne adrese duže nalaze u tranzitu. Takođe, ne možemo biti odgovorni za kašnjenja ili neisporučivanja nastala greškom ili krivicom prevoznika-kurirske službe.

 

Porudžbine koje su u procesu obrade ili prevoza ne mogu se otkazati.

Garantujemo Vam za kvalitet proizvoda.

Proizvodi odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu.

Ukoliko je greškom Kedara d.o.o. isporučen neadekvatan proizvod, molimo Vas da nas u najkraćem roku obavestite, a mi ćemo poslati odgovarajući proizvod o našem trošku.

Reklamacije se ne prihvataju ukoliko su je ambalaža proizvoda otvorena po prijemu, a proizvodi delimično ili u celosti upotrebljeni. Sve reklamacije moraju da se dostave 24 h od trenutka prijema.

U slučaju spora i nesporazuma saglasni ste, da u cilju dobre volje, prvo pisanim putem (preporučenom pošiljkom) obavestite drugu stranu opisujući činjenice i oklonosti zbog kojih je došlo do spora i omogućite drugoj strani 30 dana da reši spor. Obaveštenja se šalju na adresu: Kedara d.o.o., Partizanska 49, 11277 Ugrinovci..

Naša obaveštenja Vama biće slata na adresu za plaćanje koju ste ostavili na našem sajtu.

Ova procedura mora biti ispoštovana pre pokretanja bilo kakvih sudskih sporova.

Ovaj sporazum je napravljen po zakonima Republike Srbije i za svaki nesporazum nadležan je Sud u Beogradu.

Ovi uslovi su na snazi sve dok jedna od strana ne raskine ugovor.

Možete raskinuti ovaj sporazum u bilo koje vreme.